avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Majorarea impozitelor, amanata cu o luna
Discuție deschisă în Bursa de valori

Majorarea impozitelor, amanata cu o luna

Majorarea impozitului pe castigurile de pe piata de capital va fi amanata cu o luna, pana la 1 mai, pentru ca institutiile implicate sa fie pregatite pentru aplicarea reglementarilor, a anuntat ieri ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, dupa o intalnire cu senatorii coalitiei guvernamentale, transmite Mediafax.

www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Bilanturi societate suspendata fgeorgeta fgeorgeta pentru societatile cu activitatea suspendata din 2011 se depune bilant la 30.06.2013? (vezi toată discuția)
Modificari impozite pentru 2015, pe masini mari si hibride stell stell Proiectul noului Cod Fiscal 2015, mentioneaza micsorarea impozitelor pe capacitate la automobilele mari, cat si reducerea impozitului la masinile hibride. Au ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)