Am gasit pe site-ul INPPA vorbindu-se despre un anumite caiet de practica care trebuie completat cu lucrari evident practice :) realizate impreuna cu avocatul indrumator... sau oricum, atat am inteles eu... Problema care se pune este insa banala, daca nu chiar hilara, in cazul in care sa zicem ca se primesc acele "teme pentru acasa" pentru avocati stagiari ce participare pot avea avocatii indrumatori la realizarea acestora? Sau mai mult cati dintre acesti avocati cu experienta, stau dupa bietii stagiari sa-i ajute sa-si faca teme pentru acasa?? :D Unii poate nici nu sunt in stare sa realizeze ce li se cer stagiarilor, asa incat cum ii pot ajuta ei pe stagiari atat timp cat nici ei nu cunosc modalitatea de rezolvare a acelor probleme? Sau, poate nu stiu eu... or fi anumiti avocati pregatiti special pentru a deveni indrumatori, altfel situatie mie mi se pare cel putin ilogica...
Inppa
elena_2
Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)