avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Aviz psi
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Aviz psi

As vrea sa aflu daca pentru o cladire inchiriata, care este construita intre anii 1925-1930 pentru care nu avem certificat de urbanism, autorizatie de construire sau proiecte ale instalatiilor de apa, gaze, electricitate se poate totusi obtine avizul psi. Mentionez ca acolo isi desfasoara activitatea sediul unei fundatii care detine si o scoala postliceala dar ca in aceasta cladire nu exista decat sediul social si un laborator pentru specializarea asistent medical de farmacie. Am citit HG nr.1739/2006 si cred ca singurul punct unde ne-am putea incadra este m) cladiri sau spatii amenajate in cladiri, avand destinatia pentru invatamant, supravegherea,ingrijirea sau cazarea/adapostirea copiilor prescolari, elevi, studenti, batrani, persoane cu dizabilitati sau lipsite de adapost, indiferent de aria construita; numai ca in afara de acel laborator, in care oricum nu se desfasoara ore cu mai mult de 8-10 elevi, procesul de invatamant se desfasoara intr-o scoala unde avem inchiriate cateva clase. Asa ca nu stiu exact daca avem nevoie de acest aviz. Acest aviz ne este solicitat de aracip in vederea acreditarii unei specializari.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizare isu lamoruz lamoruz Pentru un atelier de mobila nou infiintat, in suprafata de 320 mp, amplasat intr-o cladire cu o suprafata totala de 470 mp, compartimentata, este necesara ... (vezi toată discuția)
Director adjunct mariamocanu mariamocanu directorul adjunct la o unitate de invatamant preuniversitar poate efectuat ore suplinite? (vezi toată discuția)
Aviz isu casă locuit CarmenD2016 CarmenD2016 Bună ziua! Vă rog frumos să mă îmi spuneți dacă pentru o casă de locuit mai trebuie aviz isu. Încerc să obțin autorizația de construcție și ne ... (vezi toată discuția)