avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Interdictie temporara pana la emitere PUD
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Interdictie temporara pana la emitere PUD

Buna ziua,

As dori sa cumpar un teren insa in CF scrie asa "interdictie temporara pana la emitere PUD" sau ceva de genu. Ideea este ca omul are PUZ, a fost o parcela mai mare si 2006 s-a impartit, in contractul de vanzare-cumparare scrie ca are o suprafata de 590 mp si are la final un mic desen cu parcela intr-un cadran verde.
Eu acum as vrea sa cumpar parcela ca sa imi construiesc casa, dar acea interdictie din CF legata de PUD ma face sa dau un pas inapoi. Ma puteti lamuri putin, va rog.

Multumesc,
Oana

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)