avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai mei fara riscuri ?

Sunt un tanar. Chiar tanar ! Credeti.ma pe cuvant ! :D
Am cunoscut o fata care s-a indragostit de mine , nu i-am dat sperante pentru ca sunt implicat intr-o relatie de 3 ani , intre timp m-am logodit. Am tinut legatura din cand in cand cu tipa respectiva , care este plecata in State, avand o boala grea de tratat. Este foarte bogata. Ea si familia ei, prieteni , toti... sunt bogati.
Am incercat sa renunt sa mai vorbesc cu ea dar nu pot pentru ca ma suna tot neamul ei si ma intoarce din drum , fata si-a taiat si venele pentru mine.

Nu vreau sa stresez cu povestea asta , dar sunt detalii indispensabile in ceea ce urmeaza sa va prezint.

Mai nou , mi-a promis cateva sute de mii de euro , multe ... Si imi cere doar sa vorbesc cu ea, sa nu o resping , sa ii
raspund la telefoane, sa aiba acces oricand la mine.
Eu nu am acceptat initial , dar suma aceea imi face cu ochiul. Ea spera sa ma cumpere. Dar nu va fi asa. Vreau sa ma casatoresc curand , si nu ea este aleasa.

Din punct de vedere juridic, daca acel transfer bancar va avea loc ... Eu pot fi acuzat de ceva in cazul in care nu voi indeplini conditiile cerute de ea ?
Am uitat sa specific ca mi-a cerut doar sa ii vorbesc si sa sa o ascult timp de 6luni pentru banii acestia. Si daca vom continua si dupa acele 6 luni sa merg la ea in America sa ii fiu alaturi, dupa care ma pot intoarce si daca voi decide sa raman cu ea, ma mai aleg cu 1 milion de euro.

Nu stiu cat de bine m-am facut inteles. Vreau sa stiu un singur lucru... Pot fi acuzat de ceva in caz ca eu banii acestia ii voi avea, ma voi folosi de ei , dar nu voi vorbi cu ea inca 6 luni de acum incolo ?
In conditiile in care nu semnez nimic, nu ii promit nimic ... Bineinteles ca ma voi stradui sa ii fiu alaturi cand va trebui sa treaca prin transplantul de maduva, dar ... DOAR cu vorbe.
Ea nu ma intreaba de logodnica mea , nu o intereseaza , stie ca o iubesc , ca ne-am logodit ... dar nu se poate opri din sperat. Nici ce fac cu banii nu ma intreaba ... I.am spus ca daca i-as avea mi-as cumpara o masina si o casa. Acum probabil vrea sa ma cumpere.
Imi pot aduce vreun risc acesti bani ?

Astept sfaturi si sugestii.
Va multumesc.
Frumoasa poveste. Si eu as vrea sa primesc in cont 1 milion de Euro fara a face nimic.
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2009
ContSters42967, utilizator
ca sa va raspund la intrebare...va zic ca nu riscati nimic...este o simpla donatie.
dar eu cred ca cineva face o gluma proasta cu dvs
Si eu va spun ca vineri urmeaza sa se faca transferul bancar. Nu este o gluma proasta.
Este una sustinuta.

Intrebarea era doar daca risc ceva , si dvs mi-ati raspuns. Va multumesc.

Dar totusi, mai am o nelamurire. Ea este bolnava fizic, are leucemie. Dar psihic este perfec normala !!
Insa ... In cazul in care va afla si se va opune cineva din familie asupra acestei actiuni ale ei... Mi se poate cere sa returnez banii ? Sa stiu daca sa ii pastrez , sau pot face deja achizitii.
Problema persoanelor care stiu despre acest lucru este ca parintii ei sa nu o declare senila , labila psihic ... Majoritatea spun ca ei si banii lor ar putea face multe aici , in Romania.
Nu vreau sa accept acesti bani daca ma supun vreunui risc.
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2009
Nimeni fizic, utilizator
ghola a scris:

Frumoasa poveste. Si eu as vrea sa primesc in cont 1 milion de Euro fara a face nimic.

Credeti-ma ca fac destule. Imaginati-va starea logodnicei, ingrijorarea parintilor si asa mai departe. Este o problema pentru toata lumea.

Si eu mai visez cateodata!!!Este o poveste tip telenovela, nu va mirati ca nu o crede nimeni.Daca totusi este adevarat, luati banii si mai vedeti pe urma ca sigur cu un milion de euro in cont se vede altfel totul.

Alte discuții în legătură

Daca esti atat de al naibii de destept,de ce nu esti bogat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet, fara a fi mentionata sursa/ autorul. Merita citit, poate da de gandit celor care doresc binele pentru tara si pentru poporul sau. Daca ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe internet rraluka_22 rraluka_22 Buna ziua Daca o persoana a fost înșelată /păcălită sa depună bani intr-un cont unde ma pot adresa. Pe scurt : acum câteva luni mama prietenei mele ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme Denisa2000 Denisa2000 Buna ziua, In speranta ca cineva ma poate ajuta cu un raspuns va relatez povestea mea, la care sper, ca poate voi primii un raspuns. Mama mea, in varsta de ... (vezi toată discuția)