avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestarea unei decizii a curtii de conturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestarea unei decizii a curtii de conturi

In 2010 curtea de conturi a emis o decizie pt retinere salariala numai pentru anumite persoane. Aceasta decizie a fost atacata in instanta si s-a obtinut anularea deciziei curtii de conturi dar aceasta nu este irevocabila este in proces de recurs la curtea de apel. In anul 2012 curtea de conturi revine la decizia veche si face extindere pt intreg personalul . In baza acestei ultime decizii conducerea a emis o decizie de imputare. Intrebarile mele sunt
1 se poate da o decizie pt extindere *(curtea de conturi ) atata timp cat nu este solutionata in instanta prima ( am castigat dar s-a facut recurs care nu este irevocabila)
2 conducerea poate da o decizie retroactiva ? Punerea in aplicare era de pana la 31.12.2012 ?
3 ce putem face in aceasta situatie sa nu pierdem timpul de contestatie a deciziei conducerii de imputare?care sunt caile de atacare?
suntem 3 departamente cu aproximativ 100 de persoane.

[Mesaj editat - 2.6 din regulament: In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.]
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Avocat pentru reprezentare la c.e.d.o danmarian50 danmarian50 Buna ziua, am un proces care sa finalizat luna trecuta am exercitat toate caile de atac si vreau sa ma adresez la C.E.D.O. pt ca nu sunt multumit de decizie, ... (vezi toată discuția)
Avocat pro bono CristeaFlorin CristeaFlorin Caut un avocat pro bono pentru un caz de mostenire (vezi toată discuția)
Legislatie eficienta energetica KlaudiaAndreea KlaudiaAndreea Buna ziua, In Legislatia romaneasca exista o lege a eficientei energetice. As avea rugamintea sa ma ajutati in gasirea acestui document. Am gasit ceva ... (vezi toată discuția)