avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratia 112

Pensionar cu drept de munca 4 ore , cenzor ales de AGA,venit declarat in 112 in sectiunea A randul 1 tip asigurat -cenzor, randul 3 (venituri asimilate sal)cu timp P1 o ora pe zi, zile lucrate = zile lucratoare, ore lucrate = 1 ora * zile lucrate( 21 zile respectiv 21 ore), norma de lucru a societatii 8 ore .
In baza de date a Casei de Pensii ajunge cu 8 ore lucrate iar consecinta: sistarea pensiei si returnarea drepturilor din pensie pe durata cat a realizat acest venit din indemnizatie cenzor.
La Casa de Pensii i s-a spus ca angajatorul trebuie sa rectifice, insa nu stiu ce sa rectific.
La ANAF au zis ca ei stiu ca automat se transmite cu 8 ore ,,dar ce am facut eu programul ?" a fost raspunsul sefei de la consultanta contribuabili.
Var og daca ma puteti sfatui ce sa fac .
Am gresit ceva in D112?
Multumesc pentru intelegere si timp acordat.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Fac sau nu rectificativa la d 112 ? mona_anro mona_anro va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns . am un caz aparte : la o asociatie de proprietari am angajata cu conventie civila o femeie de serviciu pensionata pe ... (vezi toată discuția)
Noua declaratie 112 pentru asociatii ankuta ankuta buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de noua forma adeclaratiei 112. Eu initial faceam 112 verificam sa vad daca e ok cu statul si apoi ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)