avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce faceti atunci cand nu aveti ce face ?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce faceti atunci cand nu aveti ce face ?

Asadar, ce faceti atunci cand nu aveti ce face ?:hm:
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:45, 16 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu frecventez site-uri politienesti care hartuiesc, cerceteaza si interogheaza neincetat !
Nici macar account-ul nu ti-e permis sa-l stergi, anulezi definitiv.
Alte variante ?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Vlad_30, utilizator
Sunt atitea filme documentate...! :bow:
Da, buna ideea, insa ma asteptam la ceva mai palpitant, nastrusnic, de genul: ascultatul cu urechea lipita de perete, ce vorbeste vecinul, vecina
Wow...acestea sunt..." confidentiale"...:frantic:

Eu iubesc natura,merg in curte-gradina si fac ceea ce nu ma prea pricep ( sapalegesc,rup buruienile...etc.). Cu aceasta ocazie,aud tot ce se intimpla intre vecini si nu numai..! :ok:

Alte discuții în legătură

Mesajele scrise aici nu se contorizeaza pentru rating Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, rating-ul consultantilor se bazeaza doar pe mesajele scrise in categoria drept si economie. Prin urmare, mesajele din celelalte forumuri nu ... (vezi toată discuția)
Monologul lui dumnezeu MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]Monologul Lui Dumnezeu [/b]:) \"M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru o viata implinita raser raser Dragi forumisti, Nu m-am priceput unde sa incadrez acest subiect. Va rog sa fiti ingaduitori si sa-l asezati Dvs. acolo unde i-ar fi locul. ... (vezi toată discuția)