avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie - posibilitate primire pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie - posibilitate primire pedeapsa cu suspendare

buna seara, as avea o antrebare pt o talharie in banda organizata comisa de un minor fara antecedente penale poate fi pedepsit doar cu suspendare|?
multumesc anticipat astept raspuns
Cel mai recent răspuns: genoclau , utilizator 23:02, 22 Aprilie 2013
Ce varsta avea minorul la data savarsirii faptei?
minorul are 17 ani
Daca in cauza se retin circumatante atenuante in favoare minorului, acesta recunoaste fapta savarsita de el, participa la recuperarea prejudiciului, face probe temeinice pe individualizarea pedepsei, caracterizari etc, cred ca poate primi o pedeapsa cu suspendare.
Este arestat preventiv?
nu este arestat dosarul a ajuns la parchet iar noi nu am primit nimic de la parchet multumesc pentru raspunsuri
Va puteti interesa la parchet de stadiul dosarului, fie dupa numarul acestuia, daca il cunoasteti, fie dupa numele persoanei implicate.

Alte discuții în legătură

Talharie Cristina711 Cristina711 Revin cu inca o intrebare in cazul celor 2 persoane care au savarsit infractiunea de talharie. Este posibil ca pedeapsa aplicata sa fie diferita ? Adica, e ... (vezi toată discuția)
Art. 209 betzyvoiu betzyvoiu Salut,in cateva zile mi se incheie ancheta si parchetul va trimite dosarul in instanta.Fapta este furtul din locuinte,pe timp de noapte impreuna cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Ce risca, beat, fara permis, fara antecedente? cosi1972 cosi1972 buna ziua, o persoana apropiata a comis-o abrupt acum vreun an. extravagante de schumi combinate cu mult bachus. fara nimic colateral. casatorit, un copil. ... (vezi toată discuția)