avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ciclul I Bologna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ciclul I Bologna

In anul 2009 am terminat facultatea de Marketing si am fost incadrata cu SSD ( didactic auxiliar), in octombrie 2010 am plecat in concediu crestere copil, de la revenire, in decembrie 2012 si pana in prezent sunt incadrata tot cu SSD, este oare corect?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
claudialiliana, utilizator
Pe ce functie sunt angajata?
administrator financiar

nu contabil sef
Cornel Vasile, Consilier juridic
Art. 250 din Legea nr.1/2011:
Pentru ocuparea functiilor didactice auxiliare trebuie indeplinite urmatoarele conditii de studii:
....
k) pentru functia de administrator financiar - indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de contabil, contabil-sef
....

Asadar, studiile aici pot fi medii sau superioare ...
ma intereseaza daca incadrarea este corecta la SSD sau trebuie la S

cum se face salarizara absolventilor ciclului I bologna? SSD sau S

Cornel Vasile, Consilier juridic
Cred ca incadrarea se face la SSD , avand in vedere ca aveti absolvit doar ciclul I ...

ART. 27 din Legea nr.284/2010 prevede ca, in baza art. 18 alin. (1) si (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare, salarizarea absolventilor ciclului I si/sau II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S).

Alte discuții în legătură

Terminologie s, sld, ssd, m, g sosobi sosobi buna ziua.in ce act sau acte normative gasesc faptul ca S=prescurtarea de la studii superioare, SLD=prescurtarea de la studii superioare de lunga durata, ... (vezi toată discuția)
Absolvent de studii superioare (2010) de 3 ani!!!!! functionar functionar "public" -un functionar cu studii medii si vechime in domeniu de peste 15 ani, termina in anul 2010 studii superioare (3 ani). Poate fi avansat intr-o alta treapta ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)