avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita firma in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita firma in insolventa

se poate ca judecatorul sa incuvinteze executarea silita pentru o firma radiata de la registrul comertului,pri insolventa cu lichidator desemnat
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:15, 29 Aprilie 2013
pe cine sa execute. firma nu mai exista daca e radiata. executa ce? este in situatia in care executorular veni acum sa-l execte pe bunici mort acu 10 ani.
De la momentul deschiderii insolventei, executarea silita impotriva societatii aflate in insolventa si a bunurilor acesteia este suspendata de drept.
Nu pot fi efectuate acte de executare impotriva acesteia.
si totusi judecatorul a incuvintat executarea silita pt firma radiata si pt mine ca fost administrator dar,cand firma a intrat in insolventa eu am fost cesionat partile sociale de 2 ani.de asemenea a mai fost si un proces de angajarea raspunderii unde am fost obligat in solitar cu administratorul nou la plata creantelor
Da, se poate. Daca datoria era catre banca si a fost garantata /avalizata de persoana fizica.
si poate sa incuvinteze judecatorul in alt dosar de acum cateva zile la 2 ani dupa ce firma s-a radiat?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat firma insolventa alexa231980 alexa231980 ce data a emiterii pot sa trec la un bo avalizat emis de administratorul unei firme aflate in insolventa? data anterioara deschiderii procedurii ... (vezi toată discuția)