avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt si talharie cu autor neidentificat .
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt si talharie cu autor neidentificat .

Caz intamplat: Se fura dintrun autoturism o valiza in care era suma de 8000euro,laptop,acte.la pont.plangere la politie se iau filmari se vede persoana dar din cauza calitati nu se poate vedea exact cine,trece 3 luni se da autor necunoscut ca nu sunt fonduri sa mai faca cercetari.Ok Asta este

Peste 6 luni propietaru valizei este rapit,legat,batut amenintat cu moartea cu cutitu la gat de 4 persoane mascate,talharit de 1 telefon,500 ron,plangere la politie,la fel nu se vede nimica pe nici o camera de la cel putin 2 benzinari 4 banci.Nici o urma,Asta find pe scurt cele intamplat.A trecut 2 luni,liniste,sa se mute pe Marte?
Cel mai recent răspuns: sidneyshaw , utilizator 02:35, 8 Iunie 2013
Nu contesta nimeni realitatea expusa de dvs
Totusi constientizati ca si autoritatea competenta in solutionare necesita probe temeinice pentru a putea individualiza si dispune verificarea faptuitorilor
In conditiile in care nu exista proba temeinica si indubitabila,pe cine si in ce temei sa cerceteze politia?
Partea vatamata a indicat posibil suspect ?
A indicat suspecti toti avand alibi,sa prezentat si cutitu gasit la unu dintre suspecti find exact ca acela folosit atunci,dar nu a fost suficient..........
Daca exista interes si se faceau expertize care sa concluzioneze ca pe cutit exista sange similar victimei-sigur ar fi fost proba temeinica care ar fi condus la instrumentare de dosar penal
Politistii strang probe pentru a convinge un judecator ca X-ulescu trebuie condamnat. Daca n-au putut gasi probe, nu poate fi nimeni condamnat si atunci degeaba mai fac cercetari. Altfel ma apuc si eu sa pretind ca un anume intreprinzator mi-a furat 8000 de euro si-l indic pe el dintre mai multi suspecti aliniati pentru recunoastere. Problema e ca doar bazat pe cuvantul unuia care are un interes (de ex. recuperarea "pagubei", chiar daca ea nu este reala) nu poate fi condamnat nimeni. Vezi de ex. istoria lui Stelian Ogica.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
tgeorgescu, utilizator
Parerea mea este sa mearga un avocat sa se informeze despre situatie.
Nu este credibila varianta cu calitatea imaginilor.Aceste lucruri se rezolva.
Ori sunt corupti politistii ori exista alte probleme pe care avocatul le poate discuta direct cu politistii si sa se lamureasca daca acestia spun sau nu adevarul.
Doar asa puteti afla adevarul deoarece avocatul dvs. va va informa corect si va putea viziona si acele inregistrari.
Solutii se pot gasi pentru a se rezolva cu calitatea imaginii...

Alte discuții în legătură

Alibi-ul perfect convicted convicted Se intampla cam asa: vesnic cand se sparge o masina intr-un oras din vestul tarii (gen: Timisoara, Arad) eu sunt suspectul de servici. M-am lasat de mult de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Buna seara tuturor ! Am un prieten care a pus telefonul mobil pe tejgheaua unei consignatii, a scos bani din buzunar a cumparat ceva si cand sa-si i-a ... (vezi toată discuția)
Poate fi adusa persoana inapoi acasa in speta urmatoarea? nelunelu nelunelu Din cate inteleg din tratatele de extradare internationale, sau ale uniunii europe, doar inculpatul sau condamnatul poate fi extradat. Martorul sau persoana ... (vezi toată discuția)