avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0.85 in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0.85 in sange

Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am cooperat pe deplin, am platit recoltarea probelor in cursul saptamanii urmatoare. Rezultatul mi-a venit azi si anume 0.85 si 0.75 intrebarea este, o posibila recalculare m-ar ajuta?, permisul imi va fii suspendat pe 90 de zile din momentu in care se pronunta instanta sau va fii chiar anulat? si daca am sanse sa scap de dosar penal fiind la prima abatare si necauzand vreun accident, practic am fost oprit la nici 100 de metrii dupa ce am iesit din parcare #-o.Astept raspunsul dvoastra.Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2009
marmotzel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diaconualberto , utilizator 14:32, 13 Decembrie 2016
Alcoolemia fiind pe panta descedenta nu cred ca la recalculare va iesi sub 0,8. Incercaea moarte n-are, dar costa. Nu stiu care sunt tarifele IML-ului pentru asemenea recalculari.
mergi pe recalculare si daca poti iati si un avocat sunt in aceias situatie bafta
Imi poate spune cineva, perioada de suspendare a permisului de cand incepe si daca se poate scapa din situatia mea cu o amenda administrativa?mentionez ca, desii am avut alcoolemia destul de mare am fost lasat la terminarea "distractiei" cu declaratii si probe de sange, sa plec cu masina desi primisem dovada fara drept de circulatie.
eu team mai zis cas in aceias situatie la mine e mai mare alcolemia si tot am sperante de contraventie , eu am mers pe recalculare iti spun asta ptr ca am fost sfatuit sa merg pe recalculare de o persoana cu experienta f mare exact din laborator care lucreaza cu analize de alcolemie zi de zi deci te sfatui sincer ptr ca stiu ce inseamna sa stai fara permis eu am un an acum in martie decand stau fara mam saturat sa astept dar speranta moare ultima acum astept zilele astea recalcularea daca da dumnezeu sa iasa cum trebuie mil recuperz doar cu o amenda administrativa dece spun asta in timp ce eram la avocat el avea un cleient care era din fericire politist la intrebat pe el avocatu in fata mea ce sanse am din experienta lui iam explicat toata situatia ma intrebat daca am mai avut abateri daca am avut accident daca mam opus iam zis ca nam avut asa ceva bun el mia zis din experienta lui scap cu o amenda de 1000 lei si 300 lei cheltuieli de judecata asta este a doua confirmare ca recalcularea este buna a treia misa intamplat cand dadeam declaratia la politie mai era un baiat care la fel dadea si el o declaratie dupa cea plecat noi mai aveam de declarat a zis politista care ia luat declaratia uite prostu osai iasa mult sub limita incat sasi recapete permisu desi avea o alcolemie de 1,08 ceva de genu atunci am facut legatura zic inseamna ca singura noastra sansa este recalcularea alcolemiei bafta multa
Sa mor daca-nteleg ceva! Hic!:slap:

Alte discuții în legătură

0.42mg alcool in aerul expirat. ruxandrapl ruxandrapl Buna ziua, Aseara un prieten a fost oprit de politie si testat cu etilotestul, in aerul expirat i-a iesit o alcoolemie de 0.42 mg, apoi a fost dus la ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)