avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somatie incetare contract de asociere cu ADPP
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somatie incetare contract de asociere cu ADPP

Buna ziua. Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat.

Am primit de curand o somatie din partea Administratiei Domenului Public si Privat din localitatea in care locuiesc, sa eliberez un spatiu public in care am avut mai multi ani amplasat un chiosc. Somatia face referire la litera d) din contractul de asociere, prin care se arata ca in 15 zile de la primirea ei tb sa imi ridic marfa si chioscul si sa eliberez zona, pentru ca primaria urmeaza a face acolo lucrari de amenajare si sistematizare pentru infrumusetarea centrului orasului.

As mai putea eu acum sa fac ceva a.i. sa-mi pastrez mica afacere?
Ma tot gandesc ca plec de acolo si tot nu se incep lucrarile, asadar am plecat in zadar. Am dreptul sa cer planurile de arhitectura din partea Primariei, ca sa ma conving ca sunt adevarate planurile de sistematizare si amenajare si ca intr-adevar data de incepere a lucrarii este peste aceste 15 zile somate mie?

Inteleg ca sunt pe spatiul public si ca se vor imbunatatiri de aspect ale zonei centrale a orasului, dar mi-as dori totusi sa pot ramane acolo macar pe vara acum, cand merge business-ul mai bine, iar din toamna de-abia sa plec.

Credeti ca exista vreo sansa sa aman aceste lucrari?
Credeti ca pot verifica veridicitatea si respectarea temporala a lor?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Informatie marilena28 marilena28 Buna ziua, as dori sa aflu si eu cum as putea sa obtin un certificat de autorizatie pentru extindere sau mai bine zis pentru a putea sa construiesc pe un ... (vezi toată discuția)
Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)