avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Stabilire cod CAEN pentru I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Stabilire cod CAEN pentru I.I.

Bună ziua, am o nedumerire în privința atribuirii unui cod CAEN, implicit asupra activităților pentru care voi fi autorizat să le desfășor.

Ideea mea de business este de a furniza către clienți, persoane fizice, bunuri de consum cotidian: pâine, ulei, zahăr, țigări, șamd. Vânzarea are loc ambulant - la domiciliul clientului, sau pe stradă, etc PE BAZÃ DE COMANDÃ (aria de acoperire va fi în zona domiciliului personal, clienții - vecinii mei) și se eliberează bon fiscal.
Consider că mi se potrivește codul CAEN 4617 - Intermediere în comerțul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturi și tutun.

În acest sens, am înțeles că nu am nevoie de punct de lucru, implicit autorizații etc..

Întrebarea este DACÃ produsele amintite se încadrează în clasa/codul CAEN respectiv.
Cei de la Registrul Comerțului mi-au spus că pentru ”comerț cu produse alimentare” am nevoie de o diplomă de absolvire a unui curs de igienă alimentară. Și, presupun, în mod logic, de spațiu de depozitare conform legii.

Aș dori deci să mă ajutați cu informații & detalii suplimentare.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen distributie produse alimentare alyona alyona Buna ziua, care ar fi codul CAEN pt. distributia produselor alimentare? 4617 - Intermedieri In comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun? Alegerea ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen potrivit pt un srl magazin mixt catacata16 catacata16 Buna seara.as dori sa știu ce cod CAEN este potrivit pentru un magazin mixt care va vinde produse ... (vezi toată discuția)