avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA impozit si contributii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA impozit si contributii

Buna seara,
Ce contributii ar trebui sa plateasca o persoana care are un pensie de handicapat gr.II (234 lei) cf . Legii 448/2006 si daca are scutire la impozit ?
Aceasta persoana are 59 de ani nu a muncit cu carte de munca in anterior si deci nu totalizeaza nici macar 15 ani minim pentru pensie limita varsta. In acest caz mai trebuie sa plateasca CAS?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoane cu handicap viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 un pensionar la limitata de varsta si stagiu complet, posesor si al unui certificat de incadrare handicap gr.2 dobandit in copilarie (pana la 18 ani) in afara ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la pensia sociala minima garantata? Ciprian767 Ciprian767 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat.As dori sa aflu si eu daca am dreptul la pensia sociala minima avind in vedere ca sunt incadrat la ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)