avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie inspectoratul de stat in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie inspectoratul de stat in constructii

buna ziua , va rog daca puteti sa imi spuneti ce sa scriu intr-o reclamatie catre ISC,vreu sa o reclam pe vecina care a construit fara autorizatie si fara acordul meu ea neavand distanta legala ,o plangere o am in primarie de 2 luni deoarece lucrurile stau pe loc si ea continuat costructia aproape finalizand-o vreau sa merg mai departe
Ca a construit fara autorizatie de construire, cu nerespectarea distantei legale dintre proprietati, identificand persoana si locul situarii constructiei. Reveniti cu sesizarea la Primarie.Reprezentantii Primariei , dar si cei de la Inspectoratul Teritorial in Constructii au obligatia sa faca verificari privind legalitatea si sa ia masurile ce se impun.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Le tot scriu ( pe mail) celor de la ISC Ilfov si nu primesc niciun raspuns. Au trecut deja 30 de zile de la prima reclamatie. Cui as putea sa ii reclam? Cui sa ma adresez din moment ce ei ma ignora complet? Aveti idee?

Mutumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
trandafir2, moderator
Din moment ce au site web si adresa de e-mail este facuta publica pe respectivul site, nu vad de ce ar trebui sa fac un drum pana acolo. Nu traim toti in acelasi secol?
In alta ordine de idei, daca intr-adevar asta e "regula" la ei, atunci ar fi trebuit sa imi raspunda macar cu aceasta informatie.
As aprecia daca mi-ati oferi un raspuns la intrebare, rautati de-astea gratuite am mai vazut, nu ma mai impresioneaza.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate acoperiș minion minion Buna ziua, am reclamat la inspectoratul in constructii pe vecinul de de la partier( eu locuind la et. 1) intrucat acesta a efectuat o modificare la acoperisul ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri vecinul de pe calcan sa-si suprainalte casa acoperindu-mi geamul de lumina? Diana Macarascu Diana Macarascu Buna ziua, Casa soacrei mele are calcan cu o alta casa, iar pe acest calcan exista doua geamuri de lumina (din constructia originala 1920, plan cadastral ... (vezi toată discuția)
Lipsa cartea tehnica a blocului ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari la un bloc construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Dezvoltatorul nu ne-a dat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)