avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu cetatean de onoare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu cetatean de onoare

Acordarea titlului de Cetatean de onoare in cadrul unei sedinte a Consiliului local cu m se voteaza: cu jumatate de voturi plus unu sau cu doua treimi din voturi? Care este prevederea legala si la ce articol se incadreaza?

Alte discuții în legătură

Vot in ședință de consiliu local 1qPaul 1qPaul Buna ziua In ședința de analiza a Consiliului Local, unul dintre consilieri voteaza si impotriva unui proiect. dar votează că se si abtine. Se poate ... (vezi toată discuția)
Cum se alege viceprimarul unei localitati? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua, doresc sa va intreb cum se alege viceprimarul unei localitati ?? cu ce numar de voturi trebuie sa fie ales din total consilieri alesi ??? votul ... (vezi toată discuția)
Procedura de alegere viceprimar/presedinte si vicepresedinti consilii judetene ank82 ank82 Buna seara! Am o serie de intrebari si nu stiu cu care sa incep. In primul rand as vrea sa imi raspunde-ti cat se poate de repede la aceasta postare si va ... (vezi toată discuția)