avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna la CMI-cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna la CMI-cu timp partial

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa intocmesc pontajul pentru un contract cu timp partial.In contract am trecut ca timp efectiv de lucru
luni-2 ore
miercuri-2 ore
vineri-3 ore
si 20 zile de concediu anual.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 12 Iunie 2013
Il treceti in CO in zilele de luni, miercuri si vineri daca acesta este programul de munca.
Se va ponta in CO, normal, ca orice alt salariat, in toate zile lucratoare din perioada de CO prev in programare.
20 zile concediu reprezinta pentru un angajat la 8 ore ex luna iunie o luna calendaristica.
Pentru cei cu timp partial daca trebuie sa trec 20 zile aproape 2 luni?
Depinde si de repartizarea timpului de munca ,ore/zi, ore/sapt etc.
CO se acorda pe zile lucratoare si nu pe "zile care in se lucreaza".

Alte discuții în legătură

Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu in pontaj PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Daca am o angajata care lucreaza o zi cu o zi cate 10 ore. Si isi ia concediu de odihna 8 zile. Cum trec in pontaj zilele de concediu? Trec 8 zile ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 20 de ore pe saptamana tyadaria tyadaria buna ziua! as dori o lamurire! angajatorul meu are un club de noapte cu activitate vineri si sambata noaptea si as vrea sa fac contract de munca cu timp ... (vezi toată discuția)