avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizia de invaliditate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizia de invaliditate

Ma numesc Ionescu Angela din Tulcea. Mi-a fost trimis Dosarul 117 la institutul de expertiza med din 4/04/2013 de unde nu am primit nici un raspuns.
As ruga sa aveti in vedere ca nu am nici un venit, sunt vaduva de 10 ani, deasemenea si parinti imi sunt morti, nu am frati, nu am surori asa ca nu are cine sa ma ajute din punct de vedere financiar pentru subzistenta zilnica. Mi se comunica de la comisia de la Tulcea ca voi primi raspunsul in 30 de zile dar acum s-au implinit mai mult 77 de zile.
As dori un raspuns cat mai urgent pentru ca sunt o persoana cu probleme grave de vedere si cu virusul hepatitei C si nu am nici un mod de subzistenta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul si interventiile dumneavoastra!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Coronavirsul existĂ sau totul este o minciunĂ la nivel mondial? ... hamarsold1985 hamarsold1985 CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? VOI CE CREDEȚI ? (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- se poate solicita politiei o copie dupa procesul verbal incheiat la locul accidentului? Ariadna30 Ariadna30 Buna dimineata! Marti, 26 iullie 2010, nepotul meu a fost accidentat grav in timp ce traversa strada regulamentar (pe marcajul pietonal). Ieri a iesit din ... (vezi toată discuția)