Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa oblig vecinul de deasupra mea sa repare fisura din perete prin care se infiltreaza umezeala pe peretele meu.In timpul iernii cand afara este umezeala foarte mare,se formeaza mucegai care se extinde si pe tavanul meu. Zidul in cauza este si orientat spre nord. Va multumesc !
Daca este vorba despre zid de exterior, al imobilului acesta reprezinta parte comuna,a carei intretinere si reparatie implica responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa analizeze responsabil situatia astfel incat sa decida strategia de urmat
De regula executia de hidroizolatii imobil, implica efort financiar substantial si se dispune de catre adunarea generala a proprietarilor
să formulaţi o cerere scrisă (în 2 exemplare) adresată Asociaţiei de proprietari si s-o depuneţi cu număr de înregistrare (opriţi un exemplar înregistrat).Descrieti scurt si clar problema, vătămările proprietăţii dvs. si solicitati : 1) interventia IMEDIATÃ a sociatiei de a repara defecţiunea ; 2) să vă comunice în scris soluţionarea cererii dvs.