avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii tatuator si cabinet tatuaje
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii tatuator si cabinet tatuaje

Buna ziua,

Doresc sa deschid un salon de tatuaje si body piercing impreuna cu sotia mea. Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii de autorizare pentru acest cabinet si de ce calificari sau autorizari avem nevoie pentru a profesa aceasta meserie.

Daca stii si unde se pot face cursuri de calificare pentru aceasta nisa.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! predare cursuri calificare tatuator Irineltatuaje Irineltatuaje Sunt TATUATOR calificat si detin si salonul propriu de tatuaje si piercing in bucuresti. As dori sa stiu cum pot sa devin profesor...doresc sa predau cursuri ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii fara firma-angajare COVASA COVASA Ce risc in urmatoarea situatie: prestez servicii de tatuaj intr-o locatie dobândita prin comodat, acces public scazut. Fara firma sau angajare. 99% circuit ... (vezi toată discuția)
Pentru un salon pentru tatuaje este nevoie sa deschidă un pfa sau srl? RamonaCrina RamonaCrina Bună ziua...fiica mea dorește sa își deschida un salon pentru tatuaje este nevoie sa deschidă un PFA sau SRL....MULȚUMIM PENTRU RĂSPUNS. (vezi toată discuția)