avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Compensatie lunara chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Compensatie lunara chirie

Va rog sa imi spuneti daca este posibil ca sa beneficiez de compensatie lunara pentru chirie in urmatoarele conditii:
- sotul meu lucreaza in armata si a inchiriat un apartament in navodari (locul lui de munca este in localitatea constanta) si beneficiaza de compensatie lunara pentru chirie;
- eu lucrez la judecatorie in constanta si as vrea sa inchiriez un apartament in constanta (fara ca sotul sa renunte la chiria din navodari) si sa beneficez de compensatie lunara pentru chirie.
Multumesc anticipat!!!!

Alte discuții în legătură

Acordare compensatie chirie mapn ionet ionet Buna ziua Locuiesc in localitatea Constanta cu chirie ( nu mi se acorda compensatie de chirie ) ,execut naveta cu autobuzul militar pe ruta Constanta - ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie mapn in cazul achizitionarii unui imobil prin leasing imobiliar hrimiucsorin hrimiucsorin beneficiez de compensatie de chirie (mapn), in cazul in care achizitionez un imobil prin leasing imobiliar pierd acest drept? (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)