avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Doresc sa dau in judecata D.G.A.S.P.C.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Doresc sa dau in judecata D.G.A.S.P.C.

Buna ziua.
Ma numesc Glodianu Daniel, am 36 ani ,sunt din loc. Agigea,Jud. Constanta, functia de casier/taxa.
Va spun repede si la obiect: Din 2007 am o boala numita,, NECROZA ASEPTICA CAP FEMURAL BILATERALA" Ce a necesitat PROTEZARE DE SOLD. Am o proteza de sold pe piciorul drept, si urmeaza si stangul. Lipsa banilor ma obliga sa ma chinui sa strang 2500Euro pentru protezarea piciorului stang, chiar daca platesc Asigurarea de sanatate. e.t.c.
Din anul 2008, am un dosar la D.G.A.S.P.C, din Constanta, dumnealor mi-au respins de 3 ori dosarul, facand si recurs la Comisia Superioara. Tind sa cred ca dosarul meu a ajuns in Bucuresti fara un document esential,, CEL CU DOVADA DE PROTEZARE DIN ANUL 2009. Eu stiu ca, taierea unui membru si inlocuirea cu o proteza, se numeste hanticap.
Doresc sa stiu , in ce Lege ma incadrez, sa pot da in judecata Institutia D.G.A.S.P.C.
Mail ,,oidogdaniel@yahoo.ro/
Va multumesc,
Cu stima si respect Glodianu Daniel .

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Daune in urma unui accident rutier m stoica m stoica In noaptea de 21-22 iulie 2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie. Ma deplasam cu masina proprietate personala (Renault Clio 2 Hachback) impreuna ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori. ce se ia in considerare, viitorul copiilor sau "mama centrul universului?" Adydum Adydum O sa incerc sa fiu cat mai succint pentru a incerca sa "starnesc" interesul iar mai apoi sper sa putem intra si in detalii. Pe ... (vezi toată discuția)