avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu cresterea copilului

in cazul in care mama sta un an in concediu de cresterea copilului ptr care din variante trebuie sa opteze,in cazul in care tatal vrea sa intre in al doilea an,si ce prag se i-a in considerare,cel cu max.3400 sau 1200, daca el care are un venit net de 2000 lunar

Alte discuții în legătură

Modificare plafon indemnizatie ptr. concediu crestere copil Hellene04 Hellene04 Intrebare: imi puteti spune daca intr-adevar s-a modificat de la 1 ianuarie 2016 legislatia referitoare la plafonul de indemnizatie acordat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mihaelastefan mihaelastefan Sotul este Subofiter. Poate obtine indemnizatie de crestere copil pe o perioada de 2 ani , ???????? 85% din salariu pe 1 AN sau pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)