avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie intracomunitara bunuri second hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie intracomunitara bunuri second hand

Am primit de la partenerul extern din UE (atat furnizorul, cat si beneficiarul sunt platitori de TVA), o factura cu TVA pe care se precizeaza calculatoare complet amortizate, fara nicio alta trimitere la art. din Directiva UE. Sa inteleg ca partenerul extern aplica regimul second hand sau nu?
Eu ar trebui sa consider operatiunea ca fiind neimpozabila in Romania?

Alte discuții în legătură

Tva pe marja de profit ContSters126088 ContSters126088 Buna ziua, Detin o firma care are ca obiect principal de activitate comertul cu masini, si vreau sa import masini din Germania care ulterior sa le vand in alt ... (vezi toată discuția)
Baza impozabila tva operatiune triunghiulara/regim special second hand miha1978 miha1978 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu doua situatii: 1. O firma din Romania achizitioneaza masini second-hand din Germania si le revinde in Franta. ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)