avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediu crestere copil

Buna ziua,
In prezent o angajata se afla in CCM. Copilul implineste 2 ani in 4 august 2013. in ce data ar trebui sa inceapa munca salariata respectiva si cand sa ii incetez suspendarea din Revisal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 8 Iulie 2013
CCC inceteaza in data de 4.08.2013. Ziua de 04 fiind duminica, in revisal inregistrati incetarea suspendarii in data de 05.08.2013. Cu aceasta data salariata isi reia activitatea la societate, deci ii intocmiti o decizie de reluare a activitatii, in baza cererii formulate de catre ea. Daca este cazul ii actualizati salariul.
Referitor la salariu, cum stiu daca trebuie reactualizat salariului? Pe acesiasi incadrare ca si ea in societate sunt angajati cu salariul si mai mic si mai mare, cum trebuie sa procedez?
Poate ramane cu acelasi salariu, dar sa aiba cel putin salariul minim pe economie.
Insa daca aveti CCM la nivel de unitate si grila de salarizare, atunci va trebui sa ii dati salariul din grila.
va multumesc, are mai mult decat minimul pe economie si se inadreaza in grila de salarizare, in acest caz ramane la latitudinea sefului.
1. Indemnizatia pentru CCC se plateste inclusiv pentru ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Salariata isi reia activitatea cu data de 5 august.

Alte discuții în legătură

reintoarcere munca din ccc giugiuc giugiuc Buna ziua...am si eu o nelamurire....momentan sunt in CCC pana pe 5 august 2012...doresc sa stiu care este data la care trebuie sa ma intorc la munca? 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Durata suspendare cim ingrijire copil BBADIE BBADIE Buna seara Va rog sa ma ajutati cu o lamurire privitoare la durata suspendarii CIM ingrijire copil pana la 2 ani , tema destul de veche pentru Dvs dar ... (vezi toată discuția)
Revisal gluten gluten La revenirea de pe concediu ingrijire copil ,in revisal se opereaza in aceeasi zi? In 10.05.2014 ar trebui sa revina , fiind zi nelucratoare ,se opereaza in ... (vezi toată discuția)