avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ANUNT! Au aparut procedurile finale si anexele pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ANUNT! Au aparut procedurile finale si anexele pentru 3 Programe nationale!

Cele 3 programe ce urmeaza a fi lansate care au procedura finala de accesare sunt:
1. Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri
2. Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare START
3. Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii


Sursa:[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)