avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

Buna ziua,

In 2007 am achizitionat un autoturism nou, euro 4 dupa cum am fost informat. Ca atare, am achitat taxa de prima inmatriculare, fara probleme,ca pt. un autoturism euro 4.
In urma unor probleme avute cu masina, descopar cu stupoare ca masina e euro 3. Bineinteles, la achizitionarea masinii, dealerul a omis sa-mi spuna ca e euro 3 - mi-a prezentat acelasi model, dar cu euro 4.
Ce e de facut? Unde trebuie sa ma predau?

Cu multumiri
T.Manta

Alte discuții în legătură

Escrocherie casa auto si r.a.r. tuddi tuddi Pe scurt, iata povestea mea: In februarie 2007 am achizitionat un Jeep Cherokee Sport – model 2006, de la Casa Auto. Ulterior, la cateva luni dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare mocckup mocckup Buna ziua! Urmare a hotararii Curtii de Justitie a UE de la Luxemburg care considera OUG 50/2008 ca fiind nelegala, contrar dreptului comunitar al UE si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)