Buna,traiesc de 2 ani in Italia...lucrez dar in acelasi timp cumpar si vand obiecte comandate din alte tari,nu am firma nu am nimic,dar am problema cu vama imi ia taxa la greu.Daca imi deschid in tara PFA pot vinde in italia?Daca ai firma vama iti mai cere bani pe obiecte ?De exemplu daca fac o comanda de 80 de euro vama imi ia 30 euro...Ce pot face ?Multumesc
Daca imi deschid PFA ce taxe sunt ?Sunt Taxe anuale sau la luna platesti?
aia stiu ca in statele UE nu se platesc,dar eu comand din China,Japonia,Taiwan,HongKong...pe mine ce ma intereseaza merge sa imi fac PFA in Romania si sa lucrez aici...in sensu sa vand in liniste si sa comand in liniste fara taxe vamale,din cate am auzit daca ai Firma nu platesti taxe vamale.
Deci sa inteleg ca-i inutile sa faci firma ca taxele tot le platesti...am scris aici si am vrut sa ma informez pentru ca deja mi-au stopat un pachet in vama si ma trimis acasa "Declaratie de Vama" sa scriu daca am firma sau ii pachetu pt persoana fizica.Va multumesc pt raspunsuri
Tva la import
mihaialex01
buna seara.
as vrea anul care vine sa deschid o firma care va aduce produse din afara UE, mai exact din SUA si Taiwan.
nu prea ma pricep in domeniul economic ... (vezi toată discuția)