avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Depunere dosar CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Depunere dosar CEDO

buna ziua imi ziceti va rog termenul pentru depunerea plingeri la cedo cit mai avem timp ?la inalta curte pronuntarea a fost in 18 martie 2013 si daca trebuie sa pregatesc tot dosarul ?asa cum este in arhiva tribunal ? tot complect si probele ce le am si astea noi?care leam obtinut dupa pronuntare ?vreau sa fac si revizuirea dosarului
Concret care este interesul dvs, revizuirea cauzei respectiv calea extraordinara sau actiune adresata la CEDO ?
Termenul pentru CEDO este de 6 luni
Termenul pentru inregistrarea dosarului la CEDO este de 6 luni de la pronuntarea deciziei la ICCJ, deci data de 17 septembrie 2013.
Incercati sa va grabiti ca sa nu iesiti din termen.
Faceti sesizarea.
Scoateti certificat de grefa de la ICCJ.
vreau atit la cedo cit si revizuirea multumesc
dar la cedo trebuie sa mearga dosarul complect sau?sa stiu sa il pregatesc

Alte discuții în legătură

Sesizare la cedo RomeoDorian RomeoDorian Poate fi sesizată CEDO dacă, deși au trecut cele 6 luni prevăzute ca termen de la comunicarea hotărârii definitive a ultimei instanțe, după această ... (vezi toată discuția)
Despre cedo ietam ietam Seara buna. Stiu ca pentru a face o plangere la Cedo trebuie epuizate toate caile din Romania. Am o hotarare irevocabila de la CA (Legea 221/2009 cu privire la ... (vezi toată discuția)
Termen sesisare cedo donigao donigao Buna ziua, Sesizarea CEDO se face in termen de 6 luni de la pronuntarea deciziei interne definitive sau de la comunicarea acesteia? In cazul meu pronuntarea ... (vezi toată discuția)