avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termenul de eliberare casa este cel din antecontract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termenul de eliberare casa este cel din antecontract?

Intrebari:
1. Este legal daca se stabileste un alt termen de eliberare a locuintei in contractul de vanzare-cumparare, sau se respecta cel stabilit in antecontract?

2. Se poate prevede in contractul de vanzare-cumparare, ca daca vanzatorul nu elibereaza casa la termenul stabilit in ctr v-c, cumparatorul sa se perceapa o chirie de o anumita suma pentru fiecare zi de depasire al termenului stabilit?

3. Care este modalitatea legala de recuperare a cheltuielilor apartinand vanzatorului si care sunt generate intre perioada de la data autentificarii contractului de vanzare-cumparare si perioada de eliberarea a apartamentului?
se cunoaste faptul ca vanzatorul este obligat sa aduca documente care arata ca are platite la zi toate obligatiile, dar aceste documente nu releva realitatea la zi, deoarece intretinerea la asociatia de proprietari, cheltuielilor de furnizare energie electrica, servicii internet care se factureaza cu 1 luna sau 2 in urma.

Alte discuții în legătură

reziliere antecontract de vanzare - cumparare andreea2006ex andreea2006ex Buna ziua.Rog daca cineva ma poate ajuta cu o serie de informatii in legatura cu urmatorul caz: -am semnat un antecontract de vanzare -cumparare cu un domn ... (vezi toată discuția)
Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)