avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vanzari pe Facebook - care sunt conditiile?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vanzari pe Facebook - care sunt conditiile?

buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de profile.intrebarea ar fi: este legal asa ceva tinand cont ca sunt atatea persoane care fac asta si atatea site-uri pentru asa ceva.poate pare cam tampita intrebarea mea dar nu as dori sa o incurc pe urma din cauza ca nu platesc impozit sau ca nu am firma.va multumesc frumos.la revedere
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 15:16, 6 August 2013
Vanzarea pe internet este legala si reglementata de legislatia in vigoare.
Pe de alta parte, daca Dvs intentionati sa practicati aceasta activitate clandestin, fara sa declarati veniturile obtinute si fara sa platiti taxe si impozite, puteti fi acuzat de evaziune fiscala.
Sunt sigur ca poate fi acuzat de evaziune :))... Hai sa ii punem si pe aia care din banii lor castigati lucrand, cumpara diverse piese, pe care le pun cap la cap si fac o bratara sau un cercel si il vand. Mama ce evaziune fiscala face asta.
In cazu asta site-uri ca okazii.ro sau mercador.ro sau tocmai.ro ... ce am face cu utilizatorii acestor site-uri?
Daca iti pui masina la vanzare pe facebook si nu declari veniturile... esti acuzat de evaziune fiscala?
:))
multumesc pentru raspuns.asa ma gandeam si eu de aceea nu vroiam sa risc dar mi se pare logic si ce spune bobman.ar trebuii sa fie sute de mii de oameni acuzati de asa ceva,nu?nu stiu dar daca nu te reclama nimeni cum ar putea sti daca chiar am vandut sau nu???multumesc inca o data.la revedere
sica sa fac totul legal,cum procedez?multmesc

Alte discuții în legătură

Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Lexy Mika Lexy Mika Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Am ... (vezi toată discuția)
Comert practicat in targ ca persoana fizica matrix2010 matrix2010 Acum cativa ani cumparam prosoape din bucur obor si le vindeam in targ cu un mic adaos. Totul a mers ok pana cand intr-o duminica a venit la mine un politist ... (vezi toată discuția)
Vinzare produse la negru ( ex haine , incaltaminte ) lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa imi fac un PFA sa incep sa vand haine si incaltaminte . as vrea sa stiu pentru cantitati mici ce taxe se platesc ?? ..as mai vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)