avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit nevoi personale

Buna, am si eu o intrebare:
Am avut un imprumut in franci elvetieni, luat de la o banca numai pe baza buletinului si adeverintei de salar. Cum nu am reusit sa platesc ratele, acum ar trebui sa platesc toata suma integral, dar nu am posibilitate. Vreau sa stiu daca banca are dreptul la alte bunuri in afara de poprire pe salar.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
istvan61, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 12:32, 22 August 2013
are dreptul sa se indrepte impotriva oricarui bun al Dvs
Ati garantat cu toate bunurile prezente si viitoare di patrimoiul dvs, deci va pot executa orice bun pe care il detineti sau il veti detine la data executarii silite.

chiar daca banca nu detine nici un act de garantie? (contract de cumparare auto, imobil, etc)
da chiar daca nu are niciun act decat cel prin care va obligati sa platiti ratele.
si ce se intampla daca vand sau transcriu apartamentul?

Alte discuții în legătură

Codebitorul unui credit ipotecar executat silit este urmarit si pe salariu? laviniageorgescu23 laviniageorgescu23 Buna ziua, Eu si sotul meu am achizitionat in 2007 un apartament prin credit ipotecar in franci elvetieni, el in calitate de \"imprumutat' iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)
Banca Ciupitu Ionel Ciupitu Ionel mau somat ca ma da in instanta ca nam platit bancile eu nu am nici o proprietate pe numele meu ce sar intampla cu mine? (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni cic_2010 cic_2010 Buna ziua! Am contractat un credit in franci elvetieni acum 5 ani. Mentionez ca nu este un credit ipotecar. Rata lunara a ajuns aproape dublu de atunci, am ... (vezi toată discuția)