avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar titlu proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar titlu proprietate

Buna ziua,

Mi s-a furat contractul/titlul de proprietate de la casa si doresc sa il declar nul in monitorul oficial. As dori sa stiu de unde pot face rost de numarul titlului de proprietate si numele organului emitent al acestui act.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:54, 2 August 2013
De la cartea funciara puteti solicita o copie dupa contractul pe care l-ati pierdut.
Pentru a solicita o copie e nevoie de un anunt in monitorul oficial in care actul a fost declarat nul/pierdut. Am nevoie de numarul titlului de proprietate ca sa pot face asta.
Ati incercat la emitent?(Primaria )
Am fost la primarie, si nu exista copie dupa contract, dupa succesiune bunica mea nu a dus nici o copie la primarie. Mi s-a dat o copie dupa un certificat de mostenitor, pe numele bunicii. Tatal meu a murit acum 1 saptamana, si nu apucase sa faca succesiunea de pe numele bunicii, de asemenea decedata. Pe actul de Mostenitor exista un numar de c.f. si la primarie mi s-a spus ca se poate cauta dupa numarul acela. Insa nu stiu unde, si ce sa intreb. Mie teama sa nu am probleme pe viitor, si as dori sa rezolv problema aceasta cat mai repede.
Cei de la primarie au spus ca nu am cum sa fac rost de numarul de titlu de proprietate si data, deoarece nu se mai elibereaza. Chiar nu se poate face nici o cerere pentru asa ceva? Am vorbit cu mai multi functionari de acolo, si niciunul nu mi se parea ca ar fi avut habar de ce spunea ci doar lipsa de interes. Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)