avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcularea corectã a salariului net pentru o firmã ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcularea corectã a salariului net pentru o firmã de pazã

Bună ziua.
Am următoarea nelămurire referitor la modul cum am fost salarizat luna trecută de firma de pază pentru care lucrez în prezent.
Am efectuat un număr de 240 de ore.Firma plătește la stat taxe pentru 8 ore.Contractul meu de muncă este de 8ore/zi 40 ore săptămânal dar eu lucrez 12/12 de zi(7-19) apoi 12/12 de noaptea(19-07) urmat de 24 de ore libere, și mai nou 12/24.
Luna trecută am primit salarul de 720 Ron net la 3 Ron pe oră.
Eu suspectez că angajatorul m-a furat la plata salarului, mai ales că lucrez și în tură de noaptea și am efectuat 10 ture de 12 ore în program de la 19-07.
întrebarea este:
Cum ar fi trebuit să fiu plătit corect pentru munca depusă și în baza cărui temei legal îmi pot recupera prejudiciul cauzat în cazul în care am fost furat la ore?
Cum se calculaează corect salarul, deoarece de luna asta salarul minim brut este de 800 RON?
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Modalitãti legale de actionare a unui patron de firmã de pazã în cazul în care obligã salariatii sã lucreze la un program de 12/24 andreimorovan andreimorovan Bună seara.Lucrez ca angajat pentru o firmă de pază privată și ocup funcția de agent securitate.Efectuez pe lună 240 de oreși în ture de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu papadel papadel am salariu de incadrare de 860 ron, 2 persoane in intretinere,lucrez numai de noapte. o noapte da si una nu. program orele 16-07, simbata duminica 12-07. (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare corect? gabimovi gabimovi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca logica mea de a calcula salariul unui angajat este corect. o persoana ce lucreaza 12-24-12-48 a lucrat luna acesta ... (vezi toată discuția)