avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer drept de proprietate

vreau sa cumpar un imobil la o licitatie anaf.pentru ca debitorul este sc,am inteles ca nu voi fi nevoiit sa achit 2% din valoarea actului de adjudecare pentru a-l intabula.este adevarat?stiu ca in mod normal nu adjudecatarul plateste 2% dar nici debitorul nu va plati pentru ca nu are niciun imteres!

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)
adjudecare imobil eugennico eugennico Am adjudecat la licitatie un imobil la 75% din valoare fiind creditor, in luna ianuarie, l-am intabulat personal la ocpi , am deschis rol la primarie. Am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de adjudecare in ncc da dreptul la executor sa evacueze fara proces? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc? Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)