avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR consilier siguranta transport marfuri ADR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR consilier siguranta transport marfuri ADR

Buna ziua.
Doresc sa stiu care este codul COR aferent functiei de CONSILIER SIGURANTA TRANSPORT MARFURI ADR, s-au care COR ar fi mai apropiat de aceasta functie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 14 Mai 2024
sau*, imi cer scuze pentru greseala gramaticala.
Doresc sa angajez pe cineva cu 1 ora/zi.Cat ar fi salariul brut minim?
Salariul minim la 1 ora pe zi este 100.
mihaela2513 a scris:

sau*, imi cer scuze pentru greseala gramaticala.
Doresc sa angajez pe cineva cu 1 ora/zi.Cat ar fi salariul brut minim?

salariul minim este 800/8=100 lei pe luna.
Cod cor 132439 Coducator de activitate de transport rutier
:) scuze :) salariul la o ora pe zi = 100 pe luna. Trebuie sa fiu mai atent la cum scriu sa nu se mai interpreteze.
codul cor pentru functia consilier cu siguranta circulatiei

Alte discuții în legătură

Siguranta transporturilor Openmind Openmind Buna ziua, Conducatorii auto categoria \"C\", care circula doar intrauzinal, concura la siguranta circulatiei? Adica, trebuie sa fie examinati medical si ... (vezi toată discuția)
Amplasare rezervor combustibil - societate comerciala ariana03 ariana03 Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: - in situatia in care o societate de achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul necesar ... (vezi toată discuția)
Acciza combustibil Dita88 Dita88 Ce tip de societate poate sa cumpere/vanda motorina..stiu ca e cu accize? sau ce tip de autorizatie/cod CAEN este? (vezi toată discuția)