avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in arenda

Va salut! In 2010 am luat teren in arenda cca 100 hectare pe o perioada de 6,respectiv 10 ani(cu tot ce trebuia sa fie in regula,adica declarare suprafata ,inregistrare primarie,dat arenda la oameni,etc).Terenul nu este comasat,sunt mai multe tarlale,respectiv mai multe parcele.Anul trecut cand am inceput campania de toamna am avut o surpriza tare neplacuta,intr-o anumita tarla unde aveam 2 hectare in arenda l-am gasit arat,discuit ,bun m-am interesat cine a facut asa ceva,a fost un "nene cu bani" (scuzati expresia !)care tatal sau a fost nu stiu ce mare sef nu stiu pe unde.Bun am reziliat contractele cu oamenii care aveau in locul respectiv si multa sanatate (mi se parea oribil sa fac "scandal"pentru 2 hectare de pamant).
Acum vine problema cea mai mare: s-a dat zvonul in tara ca nenea ar vrea sa ia si alta tarla unde eu am peste 25 hectare in arenda si sunt pur si simplu socat(mentionez ca nici o persoana nu s-a retras de la arenda ,nici un contract reziliat nimic de genul,si pe deasupra nici nenea nu este o persoana comunicativa el vrea sa ia cat mai mult teren in arenda si atat nu conteaza cum.Oameni buni,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul sau care e problema,ca eu unul nu inteleg..........
Va rog un sfat ce pot sa fac in acest caz,multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Teren marietka marietka vreau sa stiu ce lege este pentru terenul agricol care se lucreaza comasat pe mica intelegere ,,eu lucrez terenul tau tu lucrezi terenul meu pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesia terenului agricol (primaria spune ca terenul nu mai exista) markator markator Buna ziua, Socrii mei au titlu de proprietate din 1995 pentru o suprafata de teren agricol de 4 hectare in judetul Dambovita. Terenul a fost dat spre ... (vezi toată discuția)