avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina cu hotarare definitiva si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina cu hotarare definitiva si irevocabila

Buna seara. Anul trecut am achizitionat un autoturism din Germania, iar prin decembrie 2012 am depus la Tribunal o cerere de inmatriculare fara taxa de poluare, care zilele a-m legalizat-o ca definitiva si irevocabila. Acum eu m-am judecat pentru taxa de poluare, dar de prin martie aceasta printr-o noul lege a devenit timbru de mediu. Mai pot inmatricula masina cu aceasta decizie. Printre documentele necesare la dosar imi trebuie din partea ANAF o Decizie, in care este stipulat daca eu trebuie sa platesc sau nu TVA pentru achizitia intracomunitara. Acum cand m-am dus la ANAF sa scot acest document, mi s-a spus ca mi se poate elibera deoarece eu m-am judecat pentru taxa de poluare si acum cu noua lege este timbru de mediu. Am vreo solutie la aceasta probleme. Mai este cineva care a intampinat aceste probleme ?

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Timbru de mediu laur50 laur50 As dori sa cumpar un autoturism rulat, marca Nissan, inmatriculat prima data in Romania (nou fiind) in 25.03.2010. Am studiat legislatia in domeniu, de la L ... (vezi toată discuția)