Buna seara. Anul trecut am achizitionat un autoturism din Germania, iar prin decembrie 2012 am depus la Tribunal o cerere de inmatriculare fara taxa de poluare, care zilele a-m legalizat-o ca definitiva si irevocabila. Acum eu m-am judecat pentru taxa de poluare, dar de prin martie aceasta printr-o noul lege a devenit timbru de mediu. Mai pot inmatricula masina cu aceasta decizie. Printre documentele necesare la dosar imi trebuie din partea ANAF o Decizie, in care este stipulat daca eu trebuie sa platesc sau nu TVA pentru achizitia intracomunitara. Acum cand m-am dus la ANAF sa scot acest document, mi s-a spus ca mi se poate elibera deoarece eu m-am judecat pentru taxa de poluare si acum cu noua lege este timbru de mediu. Am vreo solutie la aceasta probleme. Mai este cineva care a intampinat aceste probleme ?
Timbru de mediu
laur50
As dori sa cumpar un autoturism rulat, marca Nissan, inmatriculat prima data in Romania (nou fiind) in 25.03.2010. Am studiat legislatia in domeniu, de la L ... (vezi toată discuția)