avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestari servicii intracomunitare

Locuiesc in Italia ca rezident si as dori sa infiintez un SRL in Romania,sa ma inscriu in registrul operatorilor intracomunitari si sa-mi desfasor activitatea de montator parchet in Italia. As dori sa stiu :1-platesc TVA in Romania daca in Italia mi se emit unele facturi fara TVA?( lucrez ca subcontractor)
2- pot deconta transportul,intretinerea, diurna, chiria pe care le suport in Italia (efectiv locuiesc acolo)
3- ce taxe trebuie sa achit lunar catre stat?( CAS,pensii, etc)
4- daca sunt asociat unic pot avea contract de munca la acest SRL?
5- cum se stabileste salariul?

Alte discuții în legătură

Tva: transport efectuat in ue de transportator roman prin casa de expeditie cu sediul in romania CameliaBeres CameliaBeres O societate de transport primeste comenzi de transport de la un beneficiar cu sediul in UE. Ambele societati(transportatorul si beneficiarul) sunt inregistrate ... (vezi toată discuția)
Firma de transport intracomunitar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE ... (vezi toată discuția)
Factura prestari servicii pe baza de contact pt.italia MARIAN76 MARIAN76 AM O FIRMA ROMANEASCA,ADICA UN SRL CU SEDIUL IN ROMANIA SI ANGAJEZ PERSONAL CU CONTRACT DE MUNCA.SALARIATII MEI VOR MUNCII IN ITALIA LA O FIRMA ITALIANA PE ... (vezi toată discuția)