avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA suspendat: rapoartele semestriale se depun?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA suspendat: rapoartele semestriale se depun?

Buna ziua,

Daca activitatea PFA-ului este suspendata, mai este necesar sa depui Rapoartele semestriale referitoare la Activitatea Certificatului de Abilitare a Serviciului extern de prevenire si protectie?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Firma cu 12 angajati trebuie sa aiba cadru tehnic propriu? poate ... Kiss Iosif Kiss Iosif Firma cu 12 angajati (prelucrari prin aschiere) trebuie sa aiba cadru tehnic propriu? Poate apela la serviciu extern? (vezi toată discuția)
Pfa Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,revin cu o intrebare si anume: daca am cursul de 80 ore in SSM si lucrez cu norma intreaga la o firma,pot sa ma autorizez ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)
S.e.p.p. micutu50 micutu50 Buna ziua, O intrebare am, daca depun dosarul pentru abilitare ca SEPP la ITM, dar comisia se intruneste in noiembrie, eu pot presta pana la inrunirea ... (vezi toată discuția)