avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aruncarea gunoaielor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aruncarea gunoaielor

Am aruncat intr-un loc nepermis niste saci cu gunoaie si alte lucruri care nu mai imi erau folositoare.
Politie comunitara a gasit in unul din saci o factura de telefon(numarul meu), m-au sunat si m-au acuzat ca eu am aruncat gunoaiele intr-un loc unde nu aveam voie.
Eu le-am spus ca am dat mai multe lucruri unor oameni amarati iar acestia urmau sa-si aleaga ce le este folositor,iar cu restul sa faca ce vor sau sa le arunce ei la gunoi.
Nu au nicio dovada impotriva mea in afara de factura de la telefon.
Ce e de facut in cazul in care primesc amenda? Se poate ceva in instanta? Eu sper totusi ca am procedat corect si nu imi vor da amenda cand ma duc sa dau o declaratie oficiala la politie. (conversatia a avut loc la telefon ei sunandu-ma pe mine pe numarul de pe factura de telefon gasita)

Alte discuții în legătură

Insusirea bunului gasit... in tomberonul de gunoi! cristian.UE cristian.UE este legala insusirea bunului gasit intr-un tomberon de gunoi de pe strada? (vezi toată discuția)
Invitatie pt clarifocarea gunoiului aruncat la ghena de bloc orsolya orsolya Buna ziua, In cursul zilei de azi sotul meu a primit o invitatie la politia locala \"pentru clarificarea unei siruatii\". Deoarece am insistat sa nu ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic - executare silita ContSters475803 ContSters475803 Buna seara. Am un apartament in Bucuresti inchiriat cu contract inregistrat la ANAF, pe o perioada de 3 ani. Inchirierea s-a facut acum 1 an. Chiriasul are ... (vezi toată discuția)