avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura 2014

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
ce carti folosim?
Eu zic ca de baza sunt codurile. Apoi DC-Boroi. LStanciulescu; Dpc - Boroi. Dp si Dpp Udroiu (numai daca apar carti dupa noile coduri). Astept alte variante.... . Succes!
Buna,
Si eu sunt de acord cu autorii propusi!
Intrebare: cand credeti ca se va organiza la anu` examenul?
Multumesc
Eu pariez pe un examen anuntat inainte de intrarea in vigoare a NCP si NCPP. Adica cel mai tarziu in martie. Asta in ciuda parerii contrare a lui Danilet exprimate pe blogul sau. Asa ca nu prea e timp de pierdut...
IM12 a scris:

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.


Am si eu o intrebare cam cat de greu este examenul de intrare in magisratura comparat cu o facultate buna de stat daca ai reusit sa o termini cu 9 si sa fii bugetar poate fii considerat usor examenul.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)