avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma din Romania cu asociati straini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma din Romania cu asociati straini

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca o societate romaneasca are asociati straini , iar acesti asociati o sa investeasca in capitalul firmei , pot avea dreptul de a primii titlul de rezidenta temporara in Romania?

Daca da , ce valoare trebuie sa investeasca un ascoiat pentru a primii rezidenta temporara?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Societate intracomunitara spiru30 spiru30 buna ziua am infiintat o socitate intracomunitara avand asociat strain as vrea sa stiu daca firmele romanesti au probleme sau impedimente in a lucra intr-un ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica straina, radiata, asociat in persoana juridica romana ContSters69724 ContSters69724 Buna ziua. Am urmatorul caz: Un off-shore cu sediul in SUA a fost radiat. Problema este ca aceasta persoana juridica straina este asociat intr-o firma ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile nerezidentilor miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa stabilesc cine plateste impozit pe veniturile din investitii si unde, in urmatoarea situatie: Societatea A, persoana ... (vezi toată discuția)