avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... D112 conventii civile pentru activitate dependenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

D112 conventii civile pentru activitate dependenta

Pentru o asociatie de locatari care are salariati cu conventii civile(respectivii avand si contracte de munca in locuri sau fiind pensionari) de la AF6 a venit reconsidererea activitatii ca fiind de dependenta si ca urmare trebuiesc retinute si virate urmatoarele contributii :
-angajat :
-0.5% Somaj (mai putin ptr.pensionar)
-5.5% CASS
-angajator :
-0.5% Somaj (mai putin ptr.pensionar)
-5.2% CASS
-20.8% CAS
-0.85% CCI
-0.168% Acc. munca (cf. cod CAEN 9499)
Impozitul 16% avand ca baza de calcul diferenta dintre salariul brut si contributii.
Problema mea este ca nu pot face D112 unde automat se incarca si cota de 10.5% CAS-angajat pe care nu o pot trece 0.

Alte discuții în legătură

Contributii asig.soc. si fd specifice ddea ddea Imi puteti spune va rog mult unde as putea gasi modul de calcul al contributiilor pentru salariati pe care o societate comercialale are de ... (vezi toată discuția)
Cotele contributii salariale 2010 alinadanila alinadanila as vrea sa stiu si eu care sunt cotele pentru contributii salariale pe anul 2010. am fost in crestere copil si acum vreau sa ma pun la curent (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)