avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu definitiv de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu definitiv de proprietate

Buna ziua.In urma decesului tatalui meu ,am gasit printe numeroasele documente si o copie(cred ca originalul este in posesul soret tatalui meu care este inca in viata)de TITLU DEFINITIV DE PROPRIETA semnat de catre REGELE FERDINAND privind legea agrara din anul 1921,pe care este mentionat cumpararea de o parte de teren apartinind unui mosier de la vremea respectiva si cumparata de bunicii tatalui meu.Ce trebuie sa fac si unde ma pot adresa pentu a avea mai multe explicatii, si daca acet document are valoare de mostenitor pentru mine.VA multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Mostenire - rog lamuriri ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat acum 3 ani. Avea de recuperat o suprafata de teren de la primaria ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire dupa 23 ani si revendicarea unui teren dupa 29 ani Gisela Eremia Gisela Eremia Titlu/Subiect: succesiune mostenire M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)