avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntarea la calitatea de adimiistrator dobandita ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntarea la calitatea de adimiistrator dobandita prin act constitutiv

Buna ziua,
desi au fost multe discutii pe tema aceasta totusi am inca niste nelamuriri.
Cand notific societatea despre renuntarea mea la calitate de adiministrator cum se procedeaza?
A. Convoc AGA la care 100% nu o sa se prezinte nici unul dintre cei 2 asociati
B. Pur si simplu trimit notificra cu confirmare de primire la sediul societatii?
C. Notificare cu confirmare de primire catre asociati pe ultima adresa cunoscuta? (adica cea din actul constitutiv)
Dupa notificarea lor ma duc la registrul comertului si inregistrez mentiunea ca am renuntat la calitatea de adiministrator dobandita prin acto constitutiv?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Retragere administrator prutyi prutyi Un administrator X la un SRL cu 5 asociati doreste sa se retraga din functia de administrator. Nu este asociat in SRL, insa este angajat in functia de director ... (vezi toată discuția)
Administrator srl renuntare crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns aici, ca de fiecare data. Care este procedura in cazul in care un administrator neasociat al ... (vezi toată discuția)
Srl fara administrator, nu stiu ce sa fac helpppppp Analore Analore am o mare nelanurire in ceea ce priveste urmatoarea speta: un Srl cu 2 asociati , ambi admin. dupa un timp unul (cel care ca si asociat are 20%) renunta la ... (vezi toată discuția)