avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea familiei

Buna ziua ! As dori sa ma ajutati cu un sfat . Sotia mea este originara din R. Moldova si suntem casatoriti de 14 ani . As dori sa-l aduc pe socrul meu actualmente divortat de soacra mea care are cetatenia romana de vreo 15 ani in Romania ca sa locuiasca definitiv aici si sa-si cumpere aici o locuinta . Ce demersuri trebuiesc intreprinse pt ca socrul meu sa poata deveni cetatean roman ?

Alte discuții în legătură

Divort definitiv sau nu? dynu dynu Va salut pe toti, sunt un cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia romana din 1996 (nascut in R. Moldova), in 1999 am incheiat o casatorie in R. ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane prin casatorie kpas2005 kpas2005 in cazul cetatenilor moldoveni ,casatoriti cu cetateni romani ,care isi pastreaza domiciliul in republica molvova, cat timp dureaza obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Acte cetatenie pentru copil provenit din alta casatorie julian_b julian_b Buna ziua sotia mea(cetatean moldovean) a fost casatorita din care a rezultat un copil, in urma divortului, instanta a hotarat ca copilul ramane in tutela ... (vezi toată discuția)