avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice Publicat in Monitorul Oficial 877 din 28 decembrie 2010 (M. Of. 877/2010) Care este sistata pana in 2013 se pare!!!!
SECTIUNEA a 3-a
Drepturi specifice activitatii desfasurate in institutiile publice
de aparare, ordine publica si siguranta nationala

Art. 20.
( ajutorul stabilit in raport cu solda functiei de baza, respectiv salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate, astfel:
Vechime efectiva:
-intre 25-30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale functiei de baza/salarii ale functiei de baza-
sau nu ?

As dori sa-mi raspunda domnul Tudor Valeriu .
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Lesirea la pensie mandolinu mandolinu Buna ziua, Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie jean59 jean59 Am iesit la pensie pentru limita de varsta in 05.07.2011 cu 22 de ani si 7 luni numai in sistemul de aparare si ordine publica , stagiul total de cotizare ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sau salarii compensatorii la pensionare dnicusor dnicusor Buna ziua As dori sa stiu daca la iesirea la pensie ca militar/politist, mai beneficiez de prevederile art. 20 alin (1) si (2) din Anexa nr. VII la ... (vezi toată discuția)